Vädret just nu! Källa: yr.no
Stockholm
Stockholm
16°C
Stockholm har två flygplatser; Stockholm Bromma och Stockholm Arlanda.

Flyg från Bromma flygplats om du ska vidare med inrikesflyg. Ta SL buss från Alvik till Bromma Flygplats, restid 30 min. Flygbuss till bromma från T-centralen restid 40 min.

Flyg från Arlanda flygplats om du ska vidare med utrikesflyg. För att komma till Arlanda flygplats är det smidigaste och snabbaste sättet att åka Arlanda Express, restid 20 min. Biljetter köpes i automaten vid City terminalen. Det gå rockså att åka SJ tåg till Arlanda flygplats som ankommer till SkyCity. Kostnad på 40 kr tillkommer vid avstigning på Arlanda.
Sarajevo
Ankomst
Sydväst om Sarajevo i Bosnien Herzegovina ligger landets största flygplats, Sarajevo International airport. Flygplatsen kallas också för Butmir Airport då den är belägen i utkanten av en förort till Sarajevo med samma namn. In till Sarajevo är det lite mer än 6 kilometer.

Transport och transfer
Från flygplatsen och in till Sarajevo eller annat resmål tar du dig enkelt, smidigt och inte så dyrt med taxi. Att starta en taxifärd kostar 1,20 KM och taxan ligger sedan oftast på 1 KM per kilometer. 1 KM motsvara ungefär 0,5 euro. Det kan dock kosta mer att åka just från flygplatsen. Ett billigare alternativ är då att ta bussen.

Service
På flygplatsen finns det vanliga utbudet av service, du finner ställen att äta och köpa saker, postkontor, bankomater, turistinformation och biluthyrare. Här finns också speciella tjänster för dig som reser i jobbet.