Vädret just nu! Källa: yr.no
Stockholm
Stockholm
9°C
Stockholm har två flygplatser; Stockholm Bromma och Stockholm Arlanda.

Flyg från Bromma flygplats om du ska vidare med inrikesflyg. Ta SL buss från Alvik till Bromma Flygplats, restid 30 min. Flygbuss till bromma från T-centralen restid 40 min.

Flyg från Arlanda flygplats om du ska vidare med utrikesflyg. För att komma till Arlanda flygplats är det smidigaste och snabbaste sättet att åka Arlanda Express, restid 20 min. Biljetter köpes i automaten vid City terminalen. Det gå rockså att åka SJ tåg till Arlanda flygplats som ankommer till SkyCity. Kostnad på 40 kr tillkommer vid avstigning på Arlanda.
Vaasa
11°C
Ankommande
När du flyger till Vaasa flygplats landar du på Finlands femte största flygplats. Hit går främst flyg från Helsingfors men avgångar finns också från till flyg Vaasa till Umeå och flyg Vaasa till Stockholm.

Transport och transfer
Vid ankomst till Vaasa flygplats tar du dig lätt in till stan med flygbuss från Vaasa flygplats. Det går även lokalbuss och taxi från Vaasa flygplats. Flygbussen går från Vaasa flygplats och stannar på det centrala torget i Vaasa. Om du vill åka billigare kan du ta den lokala bussen, nummer 4, 10 och 40. Bussbiljetten kostar då 2,50 euro.

Om du hellre vill åka taxi från Vaasa flygplats till Vaasa är det smart att boka den minst 2 timmar innan du behöver den. Om du ankommer med flyg till Vaasa flygplats tidigt på morgonen kan det vara bra att boka taxin kvällen innan. Taxi från Vaasa flygplats till Vaasa kostar mellan 16 och 25 euro.
Det här är en sammanställning av de lägsta priserna för resor för den närmaste framtiden baserat på resultat från tidigare sökningar. Gör en ny sökning till vänster för att få aktuella priser.